Zrejme prvoaprílový „blázinec“ pohltil aj expremiéra Igora Matoviča, alebo je to pravda? Šéf OĽaNO a nový minister financií totiž vo svojom statuse tvrdí, že na stoličku ministra práce sociálnych vecí a rodiny by sa mal posadiť súčasný predseda parlamentu Boris Kollár.

Lídra strany Sme rodina Borisa Kollára totiž uviedol ako nového ministra. „Toľko chodil okolo horúcej kaše, až sa nakoniec rozhodol – Ministrom práce, sociálnych vecí a RODINY bude priamo šéf hnutia SME RODINA Boris Kollár. Teším sa!“ napísal Matovič a ešte dodal: „A teraz nám to všetkým ukáže, ako sa to robí.“

Matovič slovom RODINA zrejme narážal na početnosť tej Kollárovej, ktorý má jedenásť detí s desiatimi ženami. Teda, toľko ich verejne priznal.

V danom momente nikto nevedel, či je to žart, alebo novinka z vládnej koalície. Predsa Kollár je predsedom parlamentu a jeho presun na ministerstvo by bol v čase menovania vlády šokom. A to aj napriek tomu, že kreslo tohto rezortu je stále prázdne.

Reakcia Kollára
Netrvalo dlho a priamo pod príspevok sa do komentárov zapojil aj Kollár. „Ďakujem za prejavenú dôveru. Nesklamem!“ stojí v reakcii Borisa Kollár, ktorý pridal aj množstvo rodinných smajlíkov. Vyzerá to tak, že staro-nová vláda začala reštart s poriadnou dávkou humoru.