„Ona je môj každodenný Valentín. Život pred ňou bol viac o mojich vlastných záujmoch a mojej ceste, „ zveril sa Rytmus s tým, ako bol vo svojich minulých vzťahoch lakomý a myslel skôr na seba, než na svoje partnerky či spoločné ciele.

Jasmina Alagič ale obrátila celý rapperov život hore nohami a ukázala mu hodnoty, ktoré predtým nezdieľal. „Od tej doby, čo som ju stretol, dostal môj život nový rozmer, ako žiť našu cestu a hlavne názor, ktorý si budem pamätať do konca života – nebyť zamilovaný len na začiatku,“ zmienil, čo pre neho bývalo najväčším problémom.

Spevák apeloval na fanúšikov, aby svojich partnerov milovali nielen v počiatočnom šialenstve, ktoré síce v začiatkoch sprevádza každý vzťah, ale rýchlo vyšumí. A nezabudol o svojej krásnej Jasmíne napísať aj ďalšie ódy.

„Jej bytie, osobnosť a pohľad na život mi nastavili veľké zrkadlo, čo je pravý život,“ uznal spevák. „Som šťastný a vďačný, že ťa mám, že som ťa stretol a že sme rodina,“ dodal ešte zamilovaný Rytmus na adresu Jasminy.

Patrik Vrbovský prežil sedemročný vzťah so speváčkou Darou Rolins. Popová diva uznala, že jedným z dôvodov rozchodu bol aj rozdielny pohľad na budúcnosť. Dara prestala podľa svojich slov Rytmusa milovať a nechcela s ním mať preto dieťa, vzťah označili za únavný. Dara Rolins oslávila sviatok zamilovaných s dcérkou Laurou: „S ňou je každý deň Valentín,“ pripísala pod roztomilú fotografiu speváčka.

FOTOGALÉRIA: