„Ja sa s nimi idem pustiť do súdneho sporu, toto im nedarujem. Išla som tam na odporúčanie, jej to urobili vraj dobre. Všimla som si neskôr, že táto klinika má mnoho otvorených súdnych sporov,“ hovorí nahnevaná Nikol.

Pred pár dňami sa musela podrobiť ďalšej operácii, aby jej prsia opravili. „Chcela by som upozorniť na kliniku, ktorá ma sfušovala a ktorá mi zničila moje prsia. Dopadlo to katastrofálne. Nielen z estetického hľadiska, mám odvtedy aj veľké problémy,“ prezradila Nikol.

Chirurg na konzultácii síce vraj vyzeral seriózne, avšak výsledok hovorí sám za seba. „Keď som sa prebudila a videla som prvýkrát svoje prsia, bola som zhrozená. Silikón tam bol úplne pokrčený a narvaný,“ zverila sa s tým, že jej bolo povedané, že ide iba o opuch, ktorý nakoniec zmizne. To sa však nestalo!

„Najhoršia vec je, že táto osoba otvorila novú kliniku, kde neprevádzkuje plastiku, ale iba estetiku. To znamená, že vám niečo pichne do tváre. Stálo ma to bolesti, nervy a 3500 euro. Je mi to trápne, hanbím sa za to, ale chcem, aby ste mali predstavu, čo so mnou urobili a prečo tam nikdy neísť, „hovorí brunetka podľa servera Topky.sk. Dokonca sa s ňou spojilo dievča, ktoré má s klinikou podobnú skúsenosť.