„Tak má vyzerať dieťa v 18. týždni či je to dáka vada?” Spýtala sa, pričom podložila klasickú snímku vyvíjajúceho sa dieťatka. Dieťatko na nej zrejme nevyzerá tak ako si predstavovala. Problémom je zrejme poloha dieťatka, ktoré leží na boku a jeho výzor tak žene nahnal úzkosť.

Zvláštna otázka budúcej mamičky však pobavila ľudí natoľko, že ju zaplavili stovkami vtipných komentárov. „Nebola by som si dvakrát istá,” napísalo jej jedno dievča, pričom priložilo aj záber malého dinosaura. „Už aj malé ťa má asi plné zuby. Otočilo sa ti r*ťou?,” bavia sa ďalší použivatelia, a tak sa v priebehu pár hodín stal tento malý fail hitom internetu!

“Toto už je fakt na psychiatra ženy! Ved čo ti povedal lekár, keď ti dával a robil tie fotky? Tak ja ako vyštudovaný elektrikár, ti mám na FB napísať či podla tvojej fotky je dieťa zdravé a takto má vyzerať keď má 18 týždňov…už ste fakt choré? Veď sa opýtaj svojho lekára a ak mu náhodou nedôveruješ, tak zajtra sadni do auta a choď za iným a popros ho nech ti povie svoj názor. Ak nemás s kým íst, tak mi napíš správu a ja ťa tam odveziem a opýtam sa aj za teba!”, hromží jeden z komentujúcich.

“Ty chceš byť matkou a take ko**tiny sa pýtaš? Psíka si kúp a drž hubu ?”, nešetril posmechom ďalší komentár. “Hej je to vada, ale vo vašej hlave…”, pridáva sa ku kritike iná žena. “Ľutujem ešte to nenarodené dieťa, že bude mať takú hlúpu matku!” pichla do osieho hniezda ďalšia. Zdá sa, že vystresovaná budúca mamička už oľutovala, že sa so svojimi starosťami obrátila práve na sociálne siete.

FOTO:

ZDROJ: Facebook