Počet detí bývalého predsedu parlamentu a ich mamičiek je neznámy. Posledné mesiace sa však Boris Kollár zdržuje po boku podnikateľky Laury Vizváryovej, ktorá mu v júli porodila syna Abnera. Dvojica sa náklonnosťou vôbec netají – blondínka iba včera napísala na svoj Instagram, že Boris je jej život.

Laura však poriadne leži v žalúdku Barbore Richterovej, ktorá otca svojich dvoch synov dlhodobo očierňuje. ,,Veľmi sa bojím o svoj život – o svoje deti a rodinu a najmä sa už nemôžem cítiť bezpečne ani vo vlastnom dome,” priznala Kollárova partnerka, ktorá sa zmienila o tom, ako im má Barbora ničiť život či dokonca priať smrť.

Na príspevky Vizváryovej Richterová, samozrejme, zareagovala. Okrem iného spomenula aj šokujúcu informáciu. ,,Takže odporúčam ti… venuj sa svojim deťom, mamke, tatkovi, bratrancovi a tak… A pomaly sa baľte do pôrodnice, dúfam, že budeš pri narodení ďalšieho bábätka, ktoré sa Borisovi narodí o 2 mesiace so Zofou, a budeš im oporou,” napísala Barbora na Facebook, kde už jej profil aktuálne nenájdete.

FOTO: