Televízia Markíza, pred týždňom, uzavrela príbeh prvej série svojho nečakaného hitu. Sestričky sa stali najväčším prekvapením začiatku sezóny.

Ako sa zdá, diváci sa predsa len dočkajú napínavého pokračovania seriálu Sestričky, ktorý sa v týchto dňoch už opäť natáča. Informáciu potvrdila jedna z hlavných postáv v živom vysielaní rádia Expres, Anikó Vargová. “Áno, už je to oficiálne, že bude, už sa pripravuje, áno, už môžeme povedať, že áno,” uviedla otvorene a s nadšením herečka, ktorá pred kamerami stvárňuje Táňu, závislú na liekoch.

Nová lekárska dráma svojim úspechom predčila aj jarné Milenky, ktoré sa dočkali vopred naplánovaných dvoch sezón, bez možnosti pokračovania. Pri Sestričkách je situácia diametrálne odlišná a už teraz je jasné, že druhá séria má zelenú a diváci ju uvidia v roku 2019. Pravdepodobne opäť na jeseň.

Seriál divákom predstavil herecké kvarteto Danu Košikú, Anikó Vargovú, Kristínu Madárovú a Kristínu Svarinskú. Podľa našej ankety z októbra dali čitatelia jasne najavo, že mladá herečka Kristína Svarinská bola najväčším lákadlom celého projektu. Či ale divákov dokáže držať pri televízii viac než jednu sériu je zatiaľ otázne. Budeš sledovať druhú sériu?