Dráma sa jej podpísala aj na milostnom živote. „Vrátane rozchodu s otcom mojej dcéry, Matějom Homolom, to bola facka z druhej strany.“ Blondínka dodnes nemôže na zradu expartnera zabudnúť. „Matěj v tom čase odišiel. V celej záležitosti sa skutočne vyznamenal. Totálne to vtedy po ** al,“ zúri aj dnes Dara, ktorá sa vtedy musela ísť upokojiť do LA, kde tri mesiace bývala u kamarátky.

„V ten daný moment mi toto veľmi pomohlo. Ale musela som sa kvôli súdom vrátiť, peklu nešlo uniknúť. To bola vysoká škola úplne všetkého, „ netají sa Rolins a priznáva, že veľkou oporou jej vtedy bola najmä kamarátka Eva Skallová († 36).“ Prežila so mnou všetko od A do Z. Poznala ma ako nikto. „ Bohužiaľ o kamarátku a manažérku prišla v roku 2016, keďže brunetka vtedy zomrela na rakovinu.

Ešte že má Dara aspoň dcéru Lauru. Sama napokon priznáva, že mnoho obetovala a kvôli nej prehltla aj množstvo piluliek. Najmä v čase rozchodu s jej otcom Homolom. „Kľúčové bolo, že som nikdy nestratila kontakt so svojím zdravým mozgom, čo znamenalo, že som pred Laurou nikdy, a to môžem odprisahať, nenechala vybublať hnev na jej otca, ktorý som prirodzene mala.“

Článok pokračuje na ďalšej strane.