Ivana, ktorá s Radom žila v jednej domácnosti šesť rokov, sa ale rozhodla prehovoriť o tom, ako správanie Popradčana vníma naozaj. Medzi viacerými odpoveďami, z ktorých srší odmietavý postoj k farmárskemu zvodcovi, dokonca uviedla, že žiadnu neveru snúbencovi na Farme nedovolila.

Kým 30-ročný východniar pred kamerami tvrdil, že mu snúbenica radovánky na statku dovolila, ona má na jeho neveru úplne iný názor. ,,Ona to presne vedela, keď sem pôjdem – ja som jej hovoril, že sem majú ísť nejaké pekné baby. Povedala mi, že choď a uži si to, lebo v živote už druhú šancu nedostaneš. Ja keď vyjdem von, tak budem znova ten Rado so svojou snúbenicou,” vyjadril sa Dulin. Avšak je to naozaj tak?

Krásna Ivka, ktorá aktuálne prežíva nezávideniahodné obdobie, dala na Instagrame obdivovateľom možnosť, aby sa jej čokoľvek opýtali. Samozrejme, viacero otázok smerovalo práve k tomu, či svojmu milému neveru na farme naozaj dovolila. Všetky odpovede mladej mamičky však boli záporného charakteru.

,,Určite chcú mať sledovanosť, ale ak milujem, neurobím to nikdy,” reagovala tiež na to, či vzťah Rada a Kiky nemôže byť len súčasťou scenáru.

Pozrite sa na celý rad otázok a odpovedí vo fotogalérii.

FOTOGALÉRIA: