Správy z Brna „V stredu som v Brne videla speváčku Moniku Bagárovú. Je naozaj krásna, snáď viac než na fotkách. Zarazilo ma ale, že pri sedení mala rozopnutý gombík na nohaviciach a povolený zips. Myslela som si, že sa prejedla.

Ale potom som nastražila svoje zvedavé ucho, bola tam totiž s kamarátkou, vizážistkou alebo to snáď bola jej sestra. Bol pri tom aj taký menší chalan. A dievčatá sa potichu bavili o tom, že sa Monika už veľmi teší na bábätko a behom pár dní by mala vedieť, akého pohlavia očakávaný prírastok do rodiny bude.

Vraj sa to bude snažiť tajiť, čo len to pôjde a mieni to riešiť zimnou módou a kabátmi, „tvrdí ďalší. Otcom dieťaťa má byť Makhmud Muradov, do ktorého je Monika bláznivo zamilovaná a prvýkrát v živote si vraj dokáže predstaviť, že by s ním mohla stráviť zvyšok života.

Keď sme zavolali Monike, buď bola prekvapená, alebo prekvapenie veľmi vierohodne hrala. „Kde ste to vzali? Ja nie som tehotná. Nie je to pravda. Na gynekológii v Prahe ma mohli vidieť, pretože mám novú doktorku. Je pravda, že s rozopnutým gombíkom dokonca aj šoférujem. Dieťa by som si priala, nebránim sa tomu. Až raz naozaj budem tehotná, rozhodne to nebudem tajiť. S fanúšikmi sa o to budem podieľať, vrátane fotografií bábätka.

Až táto nová kapitola príde, môžete so mnou počítať. Chcela by som o tom pobaviť, ale teraz to nie je aktuálne, „dušuje sa Monika Bagárová . „Určite vám to v skoro treťom mesiaci nepotvrdí. Ale sledujte jej bruško a sami uvidíte, „reagovala na doplňujúca otázka jedna z pisateliek. Tak čoskoro uvidíme!

FOTOGALÉRIA: