“CÍTIM NESMIERNU ĽÚTOSŤ K OBETIAM HAVÁRIE A OKAMŽITE SA VRACIAM NA SLOVENSKO,” informuje na svojom Facebooku.

Zuzana Čaputová
K mimoriadnej tragédii sa vyjadrila aj slovenská prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá vyjadrila svoju ľútosť a vyzýva Slovákov k opatrnosti. “Správa o zrážke autobusu s nákladným autom, ktorá mala také tragické následky, v nás všetkých vyvoláva hlboký smútok. V týchto chvíľach sme myšlienkami s rodičmi, ktorí prišli o svoje deti, o svojich drahých a blízkych.

Myslíme tiež na zranených a na to, aby dostali najlepšiu možnú pomoc a opateru. Všetci dúfame, že počet obetí už nebude narastať. Po tejto hroznej tragédii prosím všetkých, jazdime opatrne a ohľaduplne, nech sa všetci šťastne vrátime k svojim rodinám.”

Krízové centrum pre rodinných príslušníkov je zriadené v kultúrnom dome v Jelenci a na operačnom stredisku Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre informačná telefónna linka 096130 2154.

VIDEO:

Tragická nehoda autobusu

AUTENTICKÉ VIDEO Z MIESTA TRAGICKEJ NEHODY AUTOBUSUPodľa aktuálnych informácií je po nehode 12 mŕtvych, z toho minimálne 4 sú maloleté osoby, ďalej je 17 zranených. Z toho traja sú v kritickom stave. Medzi ranenými je aj vodič nákladiaku.Čísla však nie sú konečné, niektoré obete môžu byť ešte zakliesnené pod autobusom.

Uverejnil používateľ Polícia Slovenskej republiky Streda 13. novembra 2019

FOTOGALÉRIA: