“Úplne úprimne? Ja som zabudol,” priznal politik, ktorý ju v závere pozval na kávu.

Igor Matovič je síce povestný svojím meškaním, no človek by si pomyslel, že nová funkcia predsedu parlementu mu okrem moci vládnuť dodá aj kus zodpovednosti. Zatiaľ sa tak nestalo, na čo doplatila moderátorka TV JOJ Mária Ölvedyová, ktorá ho márne čakala v špeciálnej spravodajskej relácii, venovanej koronavírusu.

Mária sa v úvode programu snažila zachraňovať situáciu, ako mohla, pričom ešte netušila, aké jej Matovič naloží počas vysielania “perly”. Nasledovník Petra Pellegriniho sa po neskorom príchode, samozrejme, ospravedlnil, a následne sa úprimne priznal k tomu, že na svoju sľúbenú návštevu zabudol.

Okrem toho na rovinu povedal, že ani nevie, aký je deň. Na záver to budúci premiér celé zaklincoval pozvaním na kávu, ktoré ale moderátorka slušne odmietla. Viac uvidíte v priloženom videu.

VIDEO:

“Verejne sa prizná, že on zabudol. Tak potom bude pravdepodobne zabúdať aj robiť opatrenia keď je mu presnejšie nejaké podpisovanie nezmyslov ako život a pomoc občanom.” hodnotia fanúšikovia na sociálnych sieťach.

“Budete riešiť výkon moderátorky, ale to, čo sedelo vedľa nej a ešte aj meškalo… Boh nás ochraňuj pri ňom teraz,” pridáva sa ďalšia. Okrem toho, že pán Matovič tvrdil, že Island má milión obyvateľov, že chce stále iba hľadať pravdu, že Peter Pellegrini v podstate nič dobré pre Slovensko neurobil, v závere totálne vyperlil.

Pozval moderátorku na kávu, ako malé zadosťučinenie. Tá mu ihneď oponovala, že to teda asi nepôjde. Čo si o vystúpení Igora Matoviča myslíte vy?