“Bola tam svetelná šou, ktorá vychádzala z okien. Bola tam hlasitá hudba, v podstate taká diskotéka. Bolo tam zhruba, odhadujem, okolo 10 – 15 ľudí,” tvrdí sused, ktorý nakoniec kontaktoval policajnú hliadku.

Podľa TV JOJ na mieste zasahovali aj policajti, ktorí však svoj výjazd spočiatku tajili. Televíziu zavolal rozčúlený sused.

Prezidentka Zuzana Čaputová dala k medializovaným informáciám takéto stanovisko v diskusii na sociálnej sieti.

“V médiách a na sociálnych sieťach sa objavili viaceré informácie, ktoré ma spájajú s údajnou divokou párty, ktorá sa odohrala na mojej chate. Veľmi mi záleži na tom, aby sa na verejnosti nešírili fámy a dezinformácie, takže by som chcela veci uviesť na správnu mieru;

  1. Žiadnej párty na našej chate som sa nezúčastnila ani ja, ani moje dcéry.
  2. Chatu, na ktorej sa párty uskutočnila, síce vlastním, ale neprevádzkujem. Oficiálne a plne v súlade so zákonom ju prevádzkuje moja dcéra, ktorá ju prenajala klientom.
  3. Veľmi ma mrzí, že klienti mojej dcéry nedodržali ubytovacie odporúčania a rušili nočný kľud. Susedom sa moja dcéra za tento incident ospravedlnila a do budúcnosti urobí všetko preto, aby sa to neopakovalo.”

Hneď na to sa rozhodla reagovať aj jej dcéra: „Ospravedlňujem sa susedom za nevhodné správanie hostí, ktorí si našu chatu prenajali.”

FOTOGALÉRIA: