Akoby sa nič nedialo – tak vyzerá premiér, ktorého “hlavu” si praje už takmer každý príčetný Slovák. Na Facebooku pod príspevkom z účasti na Európskej rade spolu s americkým prezidentom Joe Bidenom, vtipkuje jedna radosť.

Mnohí ho aj v komentároch vyzývali, aby položil funkciu na stôl a začalo sa rokovanie o novom zložení vlády, Matovič sa ale naďalej tvári, že toto všetko je súčasť jeho politickej hry a akéhosi “teátra”, na ktoré sme nútení sa pozerať už štvrtý týždeň.

Premiér Igor Matovič sa už počas tohto roka raz „preslávil“ medzinárodným škandálom, keď vtipkoval o príchode Sputnika za výmenu Zakarpatskej Ukrajiny v živom vysielaní. Očividne si nedal pokoj a jeho „vtipná“ povaha sa prejavila pod najnovším príspevkom na jeho vlastnom statuse. Matovič síce zachoval duchaprítomnosť a komentár neskôr zmazal, no ešte predtým ho ľudia stihli zvečniť na internete.

Kým strany Sloboda a solidarita a Za ľudí vyzývajú predsedu vlády, aby odstúpil, on na sociálnej sieti žartuje, že tak spraví, až keď demisiu podá prezident Spojených štátov Joe Biden.