Pätdielnu sériu Mini tváre nezaradila na klasické nedeľné večery ale uprostred týždňa do stredajšieho prime-time, v ktorom šou postavenú na malých súťažiacich naťahovala do 23. hodiny.

Markíze nevyšiel už štart Tvojej mini tváre, ktorá sa uviedla na ratingu 5,5 %, pričom túto stredu s druhým kolom prepadla s výkonom iba 4 % pri podiele 13,1 %. Konkurenčná Nemocnica popri nej valcovala, keď uhrala viac ako dvojnásobný rating 9 %.

Napriek tomu, že budúcu stredu už Nemocnica nepobeží, a z Tvojej mini tváre ostáva odvysielať posledné tri kolá, Markíza s ňou vo vysielaní nevydrží.

Miesto detskej Tvojej tváre Markíza vracia od 10. novembra na stredy reality šou Utajený šéf, z ktorej, podľa všetkého, vytiahne epizódy českej 3. série, ktorá na Nove bežala túto jar.

Markíze pritom v tejto sezóne prestali fungovať slovenské premiérové vydania Utajeného šéfa, keď jeho druhá séria dosahovala maximá na úrovni 8,5 ratingu, koncom októbra sa lúčil už len s výkonom pod 5 ratingami. V prvej slovenskej sérii dosahoval výkony na úrovni 11 – 13 %.