5. Poprsie

Prvé, čo si muži na ženách všímajú, je ich poprsie. Je to spájané s plodnosťou a schopnosťou dojčiť dieťa. Páni preferujú oblé a stredne veľké prsia. Na veľký dekolt sa síce pozrú radi ale veľmi ich nepriťahuje.

6. Celkový vzhľad

Celková postava ženy priťahuje muža ďaleko viac, než jej inteligencia alebo majetok. Upravená, nalíčená, pekne učesaná, vhodne oblečená a navoňaná žena je magnetom, ktorý doslova muža priťahuje. Žiadny muž sa neotočí za ženou, ktorá o seba na prvý pohľad nedbá, pretože vie, že rovnako by nedbala ani o neho a jeho deti.

7. Jemný flirt

Muži sú vo svojej podstate ješitní a reagujú na flirtovanie zo strany ženy ako na niečo, čo ich doslova rozpaľuje. Nepatrný zvodný úsmev, žmurknutie, letmý dotyk, pohladenie, alebo prehodenie nohy cez nohu, tomu žiadny neodolá. Keď k tomu ešte žena pridá nejakú tú chválu či uznanie, tak muž nemá šancu.

8. Topánky na vysokom podpätku

Vysoký podpätok žene predĺži nohy, spevní lýtka a narovná postavu. Žena vyzerá vyššia a atraktívnejšie. Muži milujú ženy, ktoré majú dlhé nohy a práve topánky na podpätku túto predstavu umocnia.

Milé dámy, či už ste malá, vysoká, blondínka, ryšavka či brunetka, štíhla, alebo trošku plnšej postavy, nezabudnite vždy a za každých okolností zostať sama sebou. Nemusíte spĺňať za každú cenu ideál tej najkrajšej ženy, pretože ani všetci muži nie sú dokonalí s vyšportovanou postavou a povahou neohrozeného rytiera a napriek tomu ich milujeme.