To, že príchod druhého dieťaťa známym rodičom život nielen skrášlil, ale i poriadne skomplikoval, neskrývala Nela už v minulosti. „Prežívam azda najťažšie obdobie, aké som kedy mala. Dokola behám od jedného k druhému a v noci sa opakovane budím na dojčenie,“ posťažovala sa Pocisková v rozhovore pre magazín Zdravie v novembri minulého roka.

Napriek narastajúcim povinnostiam sa však hviezda Búrlivého vína rozhodla opäť vrátiť na televízne obrazovky. Nela sa po dlhom čase objavila v sitkome Susedia a čoskoro ju budeme môcť vidieť aj v šou 2 na 1 ako exkluzívneho hosťa.

Okrem pomoci rodičov či “svokrovcov” sa však mohla ešte donedávna spoliehať aj na výpomoc opatrovateľky. To je však už minulosťou a ako Nela prezradila pre Nový Čas, od novembra je na deti opäť sama, a tak na prácu ani nepomyslí: “Nedokážem si predstaviť naplno pracovať. Jedine tak, že by som ich odovzdala opatrovateľke, čo však určite nechcem. Momentálne mi s deťmi nikto veľmi nepomáha, keďže opatrovateľku mám od novembra preč,” prezrádza herečka, ktorej ale stále čiastočne vypomáha rodina.

FOTOGALÉRIA: