O čom sú fámy
Pred pár týždňami server The Sun informoval, že Kate Middleton je naštvaná kvôli jednému z článkov. Ten údajne uvádzal, že nariadila princovi Williamovi, aby Rose Hanbury vylúčil z ich spoločného okruhu priateľov, pretože s ňou Kate nieje za dobre.

Nikto síce nevie presne, prečo by vojvodkyňa z Cambridge mala mať s Rose nejaké nezrovnalosti, každopádne dôvod ich údajného sporu je predmetom špekulácií.

Podľa amerického magazínu In Touch mal mať princ William s Rose románik. Keď sa Kate dožadovala Williamove vysvetlenie, údajne sa tomu len zasmial a povedal, že na tom nič nie je.

Nie sú žiadne dôkazy, že by princ William mal byť naozaj neverný, takže celá kauza tak trochu stojí na vode. Navyše podľa servera Mail Online kráľovský reportér Richard Kay tvrdí, že je to celé vymyslené.

„Obe strany zvažovali podniknúť právne kroky, ale pretože k údajnému sporu neexistujú žiadne dôkazy, rozhodli sa to ignorovať. Zvesti obe strany poškodzujú a sú falošné! „ Stojí v článku servera Mail Online.

O právnych krokoch
Hoci Richard Kay tvrdí, že na celom príbehu nie je štipka pravdy, iné spoločenské servery kauzu ešte viac zamotávajú a jeden z nich napríklad uvádza, že právne kroky zo strany paláca už dávno prebehli a mali fámy kolujúce v médiách a na sociálnych sieťach zastaviť.

Konkrétne Giles Coren na Twitteri mal napísať niečo v zmysle, že síce nečítal o fámach ani riadok, ale že nevera prebehla a každý o tom vie.

V jednom z listov od kráľovských právnikov malo stať:

Článok pokračuje na ďalšej strane.