O to horšia bola správa, ktorú po tretej hodine popoludňajšej v stredu potvrdili policajti. „Môžem potvrdiť, že nezvestný chlapec bol nájdený mŕtvy. Telo našli policajní potápači okolo 14:30 v koryte rieky v zarastenom úseku so strmými brehmi, asi 650 metrov od bydliska chlapca, „povedal Blesk.cz policajný hovorca Petr Jaroš.

Prípad chlapcovej smrti teraz prešetrujú kriminalisti. Už počas pátrania sa objavovali najrôznejšie varianty Ivankovho zmiznutia, vrátane únosu. „Zatiaľ však nič nenasvedčuje tomu, že by bol spáchaný nejaký trestný čin,“ povedal Jaroš.

Tragický prípad rozdúchal veľké emócie po sociálnych sieťach. „Modlili sme sa aby všetko dobre dopadlo. Je nám to ľúto. Nezostáva nič než vyjadriť úprimnú sústrasť!“ napísala Veronika. „Veľký rešpekt pred všetkými, čo ste hľadali, táto akcia aj keď veľmi smutne skončila dokázala, ako sme tu na Slovácku ľudia solidárny. Úprimnú sústrasť rodine. Je mi to veľmi ľúto,“ smutní Dagmar. „Takéto veci sa nemajú stávať. Celú dobu som dúfala, že ho nájdu v poriadku. Úprimnú sústrasť celej rodine,“ píše Klára. Ľudia už na miesto nešťastia priniesli sviečky a plyšáky.

FOTOGALÉRIA: