Archie Harrison Mountbatten-Windsor! Takto sa bude volať kráľovský chlapček. Na dovolenia sa ale čakalo skôr z úcty k panovníčke a k tradíciám. Údajne má totiž Alžbeta toľko slušnosti, aby svojmu vnukovi a jeho žene do výberu nehovorila a nechala to na nich.

„Má ten najlepší temperament, je naozaj pokojný,“ odtajnila o synčekovi Meghan, keď sa po boku Harryho objavila v stredu popoludní po prvýkrát pred skupinkou vybraných novinárov v St George ‚s Hall v zámku Windsor. Vtedy tiež prvýkrát ukázala ich uzlíček šťastia. „Tých posledných pár špeciálnych dní bolo ako zo sna,“ rozplývala sa.

„Všetci hovoria, že bábätká sa zvládnu meniť v dvoch týždňoch. Jeho pohľady sa menia každý deň, „ čudoval sa zase Harry a vôbec si netrúfal uhádnuť, komu je chlapec vlastne podobný. To spoznáme asi až časom.

Bábätko zatiaľ všetci titulovali hlavne »Baby Sussex«. Čo sa týka tipov stávkarov, prevládali predovšetkým tradičnejšie mená ako James, Alexander či Arthur. Niekoho tiež napadlo John, podľa koňa, pri ktorom otecko stál, keď o svojom synčekovi prvýkrát hovoril pred novinármi. Na poslednú chvíľu potom vystrelila nahor možnosť, že by sa dieťa mohlo volať Spencer – teda na počesť zosnulej Harryho mamičky, princeznej Diany († 36), ktorej rodné priezvisko bolo práve Spencerová.

FOTOGALÉRIA: