Dnes vyzerá komička doslova fantasticky, pričom chválou nešetria ani jej fanúšikovia. Potom, čo zdieľala snímku, kde je zmoknutá, ohlasy na seba nenechali dlho čakať.

“Ťukla som si dnes toto tričko. Viac ľudí na neho reagovalo pohľadom alebo úsmevom. Hovorim si waw, Evi, stačí si dať tričko s pekným odkazom a hen koľko pozornosti. Doma som zistila, že zrejme nešlo o krásne posolstvo, ale fakt že biele tričko po daždi je transparetné,” zasmiala sa kráska.

Pri pohľade na vysmiatu a akosi zmenenú Evelyn však fanúšikovia nedokázali skryť prekvapenie. ,,Podľa mňa to bolo aj preto, že vyzeráš úžasne, Evi,” pochválila ju jedna z obdivovateliek naznačujúc, že viac ako presvitajúce tričko mohol okoloidúcich zaujať jej skvelý zjav. ,,Ale Evelyn, ty si nejako moc schudla. Vyzeráš skvele!” neubránila sa lichôtkam ďalšia slečna.

,,Evelyn, kočka si. Ako to, že tak rýchlo chudneš?” žasla ďalšia komentujúca. Mnohí sa teda priklonili k názoru, že markizácka hviezda vyzerá naozaj úplne inak, za čím určite stojí najmä jej neutíchajúca snaha dopracovať sa k vytúženej postavičke.

FOTOGALÉRIA: