Negatívne reakcie ale podľa jej slov prichádzajú iba od ľudí, ktorí píšu anonymne na internete. Osobne jej nikto zatiaľ nič nevyčítal. A to ju svojím spôsobom mrzí. Pretože by rada vysvetlila zoči ľuďom, že ona sama je so sebou spokojná. Má sa rada, robí to, čo miluje, má stabilný dlhodobý vzťah a nič jej v živote nechýba. Preto sa prejavom nenávisti a posmeškom v komentároch často len smeje.

Filip Grznár, ktorý sa netají skúsenosťami s anabolickými steroidmi, ale zároveň je na poli kulturistiky veľmi rešpektovanou osobou, má o Věre Mikulcová jasno . „Podľa mňa má duševnú chorobu, ktorú podporuje. Mala už skôr problémy s identitou a steroidy jej to ešte umocnili. Podľa mňa je po všetkých stránkach chlap a nečudoval by som sa ani tomu, keby už jej za tie roky užívania anabolík vyrástol penis. Podľa profesionálnej kulturistickej karty je zároveň najťažšia profesionálna kulturistka vo svete, ani by som sa nečudoval, keby sa prišlo na to, že je skrytý chlap. Musím ale uznať, že v posilňovni to bude extrémny ťahúň a vie urobiť vynikajúcu formu, ktorú by jej aj muži mohli závidieť … Ak teda ona nie je naozaj chlap, „myslí si YouTuber a kulturista Grznár.

Sama Mikulcová sa dopingom netají. „Bez dopingu jednoducho nemáte v dnešnom kulturistickom svete šancu,“ myslí si česká kulturistka, ktorá sa bežne stretáva s urážkami na svoju osobu, a to kvôli vzhľadu.

Na druhej strane ale hovorí, že do očí jej nikto ešte nič nepovedal a ide o narážky iba na internete. Věra tvrdí, že je dokonale šťastná, spoločne so svojou priateľkou Janou vlastnú posilňovňu v Jihlave, kde pracuje aj ako trénerka a vedie spokojný život.

A čo hovoríte na Věru vy? Páči sa vám jej postava, ktorá predčí mnohých mužov?

FOTOGALÉRIA: