Rado si totiž všimol, že Kika poza jeho chrbát dolieza za Vladom, prosiac ho, aby ju vzal do súboja ako druhú duelantku. Presne táto aktivita sa stala obrovským kameňom úrazu, keďže zaláskovaný pracant sa dlhé týždne usiluje o to, aby sa plavovláska udržala v hre čo najdlhšie.

Počas plnenia sluhovských povinností tak náhle došlo k prudkej výmene názorov, kedy nespokojný adept na výhru drahej polovičke všetko vytkol priamo do očí. Drsné obvinenia plné vulgarizmov sa absolútne šokovanej Kristíny dotkli natoľko, že Rada poslala kade ľahšie a po jeho odchode sa ani na oko drsné žieňa neubránilo slzám.

“Už som vedela, že je nahnevaný, ale som nevedela, na čo. Lebo ja naozaj stojím pri ňom, pred každým ho obraňujem a nepochopila som túto reakciu. Ale ja už ho poznám, vedela som, že zas mu niečo vadí,” vysvetľuje Kika pred kamerami. Rado pritom nedávno priznal temné slová o svojej minulosti a nevhodnom správaní.

Na statku tak začala čistiť Radovi žalúdok: “Radko, jediného človeka tu máš a ubližuješ mu,” na čo jej Rado pohotovo odvetil: “Ty mne ubližuješ.” Farmárka sa však nedala a pokračovala: “Ja neviem, prečo máš potrebu stále ma dávať dole.”

Rado sa neustále cítil urazený kvôli jej správaniu a komunikácií s Vladom a tak ho na záver poslala do r***. Popradčan vypenil so slovami, že až teraz sa ukázalo, aká je. Ostrá výmena a hádka Kiku napokon zasiahla natoľko, že skončila v slzách. Udobria sa nerozluční kamaráti aj po týchto slovách?

VIDEO:

FOTOGALÉRIA: