Potom, ako 40-ročný východniar vypadol v piatkovom dueli s Radovanom Dulinom, namieril si to do štúdia Martina Šmahela. Vo Farme-Xtra následne prekvapivo priznal, že celý konflikt s Matejom mal byť iba úmyselne vykonštruovaným incidentom, ktorý pre neho dopadol, koniec koncov, úspešne.

Celý nápad mal vzniknúť potom, ako bol Matej opätovne zvolený za farmára týždňa, pričom on určil za sluhov Romanu Koštálovú a Rasťa.

,,Baške som povedal, že treba urobiť nejaký radikálny krok. Ona sa ma len spýtala a čo chceš zrobiť, čo chceš zrobiť’, tak ja ti ukážem, čo chcem spraviť,” vyjadril sa 40-ročný elektrotechnik, ktorý uviedol, že boli všetci z Mateja zúfali, a preto bolo potrebné našiť naňho nejakú búdu, aj keď vopred nevedel, čo sa udeje.

Čiernovláska však svoje štvrté úradovanie na pozícii nezvládla a odišla sa v tichosti vyplakať. Práve tento moment mal naštartovať elektrotechnika, ktorý sa vyhrážal odchodom z Farmy, pričom si teatrálne balil svoje veci.

Napokon sa medzi ním a Matejom strhla už stará známa mela, ktorá mala byť podľa najnovších slov Mojseja len dobre premysleným ťahom. Aj keď dodal, že mal svojim činom v úmysle dostať Jurkoviča z reality šou, nakoľko sa ho všetci báli, stále nemohol vedieť, ako celá situácia dopadne. Celé vyjadrenie vypadnutého farmára si môžete pozrieť v nižšie priloženom videu.

VIDEO: