Keď Kate a William sedeli vedľa seba a vojvoda siahol svojej manželke nežne na rameno, ona sa prudko prikrčila, ako keby sa svojho manžela snáď štítila. A presne tento jediný moment zaujal Britov natoľko, že to na twitteri horlivo zdieľajú a vyvodzujú z toho jasné závery.

„Kate zabudla na svoju pózu,“ znie jeden z komentárov upozorňujúci na to, že si kráľovskí manželia dávajú na verejnosti veľký pozor na svoje vystupovanie a že tu to Kate najskôr tak trochu „ušlo“. „Ako už niekto skôr povedal, Kate a William svojím správaním pripomínajú Charlesa a Dianu , je to len manželstvo s výhodami,“ prirovnáva niekto rádoby idylu k peklu, ktorým si v minulosti prešlo manželstve Williamových rodičov princeznej Diany († 36) a princa Charlesa ( 71).

Avšak sú takí, ktorí sa na to pozerajú z tej lepšej stránky a jej gesto vysvetľujú ako snahu držať sa kráľovskej etikety, ktoré káže žiadne dotyky a intímnosti na verejnosti. „Kate je veľmi profesionálna, preto nechcela, aby sa jej dotýkal, zatiaľ čo pracujú,“ znie optimistickejší verzie. Aká je ale skutočnosť, vedia asi rovnako len oni sami.

VIDEO:

FOTOGALÉRIA: