Bohužiaľ, niečo podobné sa stalo novopečenej neveste zo show Svadba na prvý pohľad. Rovnakým trapasom čelili pred časom aj ďalšie slovenské celebritky, na čele so Zuzkou Plačkovou. Tá sa v Los Angeles fotí s Justinom Bieberom a na jej “temné” začiatky si už nikto nespomenie.

Po odvysielaní novej epizódy sa pod našimi článkami hromadili komentáre ohľadne Luckinej minulosti. Zdá sa, že svedomití pozorovatelia stránok pre dospelých blondínku ihneď spoznali a neváhali jej hanbaté video ihneď zverejniť. Pikantné fotky si môžete pozrieť na konci článku.

Lucia sa tak ako mnohé baby pred ňou, dala zlákať na “zákulisnú kameru” a aj keď na začiatku nechcela ukázať nič viac, celé sa to na záver zvrhlo. Vtedy len 22-ročnej dievčine žena pred ňou vysvetlila, že kamera je na mieste kvôli klientom, aby mali lepšie info a pár fotiek zo zákulisia. Údajne to má väčšie uplatnenie, keďže z nej teraz bude “backstage modelka”.

Z obyčajného natierania olejom ale prišlo k ďalším dotykom a z ničoho nič na nej už kameraman ležal, detaily vám snáď opisovať nemusíme. Kto vie, ako sa s odstupom času k tomu stavia samotná aktérka, avšak, nebude mať príjemné ráno, ak po celom internete uvidí tieto zábery…

Raz darmo dievčence, nezabúdajte, že žiadna kamera nie je v skutočnosti skrytá a ak je raz niečo publikované, nikdy sa toho naozaj nezbavíte…

Prešedivelý pán s okuliarmi je známou firmou v obľúbených Rodinných prípadoch. A hoci Markíza už niekoľkokrát povedala, že ide len o asistované manželstvo, nie reálne, prítomnosť herca je viac než podozrivá a naklonená k možnosti, že je celá šou iba divadlom.

Napriek tomu, že nejde o veľkú seriálovú hviezdu, aj ľudia na sociálnych sieťach muža spoznali, čomu sa nemožno čudovať. Rodinné prípady totiž fičia v akýkoľvek čas, kedy si televíziu zapnete.

FOTOGALÉRIA (iba osobám nad 18 rokov):

VIDEO: