Slovenská speváčka Katka Knechtová je momentálne určite šťastím bez seba. Ako totiž avizovala na sociálnej sieti, už čoskoro sa stane po prvýkrát mamou. Na Instagrame totiž pred pár hodinami zverejnila fotografiu s tehotenským bruškom, ku ktorej dopísala iba stručne popis v znení: ,,Takí sme.“

Knechtová bola zahrnutá stovkami gratulácií nielen od fanúšikov, ale tiež od známych kolegov z brandže. Takmer nikto ale nemá tušenie, s kým by vlastne mala tmavovláska svoje vytúžené dieťatko čakať, keďže od búrlivého rozchodu s problémovým Superstaristom Petrom Borkovcom sa kráska o žiadnom novom objave ani jediný raz nezmienila.

Kruté slová od neveriacich ľudí
Na sociálnej sieti sa krátko po oznámení skvelej novinky začali objavovať komentáre, spochybňujúce informáciu o radostnom očakávaní. ,,Bože, ako na to hneď všetci skočili… To ešte nikto nepochopil, že si robí srandu, keď sú teraz všetky na Slovensku tehotné? Hlavne, že nedávno bola na koncerte Mandrage ako hosť, kde skákala na pódiu, to by asi ťažko robila v požehnanom stave,” ozvala sa fanúšička z Čiech, ktorej postoj vôbec nebol ojedinelý.

,,Nie je to pravda. Pred pár dňami napísala, že sa teší na letné turné, asi ťažko by s bruchom koncertovala. Nové dieťa rovná sa nový album,” podelil sa o postreh ďalší priaznivec. ,,Táto dieťa nebude mať veru…” znela iná reakcia. Tak čo myslíte? Sú tieto drsné odozvy skutočne na mieste alebo to ľudia s obviňovaním o vymyslenom tehotenstve tentokrát prehnali? Rady si na našom Facebooku prečítame váš názor!

FOTOGALÉRIA: