Spevák Igor Kmeťo mladší na sociálnej sieti Instagram všetkých šokoval, keď priznal, že mal koronavírus. A jeho priebeh nebol vôbec mierny. S vysokými teplotami sa pasoval 11 dní a v nemocnici na infekčnom strávil celých 8 dní.

„Ak vám niekto povie, že koronavírus je výmysel a že je to len slabá chrípka, tak mu hneď jednu pri… Ja som mal 11 dní teploty a 8 dní z toho som strávil v nemocnici na infekčnom. Neprajem nikomu,“ napísal k záberom z nemocnice hudobník a zároveň poďakoval lekárom, ktorí sa oňho po celý čas starali.

Jeho otec, známy hudobník Igor Kmeťo sa neskôr k stavu svojho syna vyjadril tiež. Všetkých svojich fanúšikov ubezpečil, že nie sú ohrození, aj keď sa s ním v uplynulých týždňoch stretli, či išli na jeho koncert. Ako informoval, so svojím synom totiž celé tri týždne nebol v kontakte.

„Pozdravujem vás milí moji priatelia a fan club. Chcem len pre vysvetlenie oznámiť, že som s mojím synom Igorom nebol tri týždne, on medzi tým bol hospitalizovaný na infekčnom oddelení. Pre info nestretol sa medzi tým s nikým z našej rodiny,“ ubezpečuje Kmeťo starší.

„Nikto z našej rodiny nie je infikovaný. Vieme veľmi dobre, čo je naša povinnosť. Poprosíme o zdržanie sa zbytočných komentov. Ďakujeme za pochopenie. Chválabohu Igor je už v domácej karanténe, za pár dní už bude spievať naplno, už je fit,“ dodal ustarostený otec. Igorovi prajeme skoré uzdravenie!

FOTOGALÉRIA: