V januári tohto roka sa Jasmina objavila na party show SuperStar a nešlo si nevšimnúť, že má nezvyčajne veľké pery. „Jej pusa je naozaj obrovská. Nemôžem sa prestať pozerať, “ robili si z nej vtedy srandu ľudia na sociálnych sieťach.

Jasmina ich ale zotrela priznaním, za ktoré sa ani trochu nehanbí. “ Áno, dala som si aplikovať kyselinu hyalurónovú. Momentálne sú pery väčšie, než ako budú vyzerať vo finále, pretože to mám stále čerstvé.

Každý rozumný človek pochopí, že niekto je opuchnutý viac a niekto menej. Takže už za pár dní uvidíte, či sa moje pery skutočne tak veľmi zmenili, „odkázala.

Jasmina Alagic nemá problém ísť s kožou na trh a priznať pravdu aj napriek tomu, že sa vždy nájde niekto, kto sa jej bude snažiť prekabátiť.

Nedávno sa s ľuďmi podelila o to, ako udržuje svoju tvár stále sviežu. Na prvý pohľad ihla v tvári Jasmine pôsobila desivo, ale moderátorka fanúšikov upokojila. „Toto sa naozaj oplatí vyskúšať. Žiadne umelé látky, len vaša plazma. Ja som to naozaj ani necítila, “ odkázala.

FOTOGALÉRIA: