Takmer hotový videoklip, z ktorého mala obrovskú radosť, sa pre technické problémy nadobro vymazal z počítača. Twiinska musela ísť okamžite domov a čaká ju dlhé naprávanie škôd.

Chcela priniesť svetu dobrú hudbu podľa svojich predstáv, namiesto toho jej zostali len oči pre plač. Twiinska Veronika Nízlová, ktorá v poslednom čase pracovala najmä na skladbe v spolupráci s raperkou Aless, prišla o takmer všetky natočené zábery k videoklipu. Oznámila to dnes prostredníctvom webu Topky.sk.

Chalanom padol celý hard disk. Skúšali ísť cez ďalších, ktorí im vždy v podobných prípadoch zábery vedeli vytiahnuť… Ale toto proste vôbec nešlo. Čiže ja teraz cez víkend odlietam na Slovensko,” priznala sklamaná speváčka, pre ktorú sa opäť raz talianske dobrodružstvo skončilo. Nahradiť ho bude musieť práca na niečom, čo už raz robila – takmer celý klip sa totiž bude nakrúcať odznova.

Na Twiinskinu smolu sú však stratené dáta nenahraditeľné. “Budeme musieť nakrútiť úplne nový klip. A úplne iný. Pretože v Turčianskych Tepliciach sa teraz točiť až do konca novembra nedá. Ale tak snáď niekedy nabudúce, je to tam úplne prenádherné… No, takže to bude musieť byť celkom iný klip, ako som chcela. Chvalabohu, zachovali sa aspoň zábery s Aless, pretože tie vznikli ešte v septembri a boli na inom hard disku.”

Informácia, že niekoľkomesačná práca viacerých ľudí vyšla totálne navnimoč, v prvom momente zapôsobila ako rozbuška. Veronika sa totiž celkom zložila a v emotívnej chvíli zverejnila na Instagrame svoju uplakanú fotografiu s textom “vyrevaná, asi ma šľahne, ale hlavne, že sme zdraví”.

“No, tak som si včera poplakala. Ale nevadí. Asi to tak malo byť, všetko sa deje pre niečo,” vyjadrila sa napokon k celej veci speváčka, ktorá sa v najbližších týždňoch bude sústreďovať na to, aby bol nový videoklip čo najlepší. Tentokrát si však zrejme dá jej tím extra záležať na tom, aby mal v prípade ďalších technických problémov k dispozícii zálohy.

FOTOGALÉRIA: