Dominika Gottová (47) už roky prechádza veľmi kritickým obdobím a okrem vlastných problémov so závislosťou prežívala aj náročné manželstvo s Timom. Hoci sa dvojica chystala na rozvod, napokon Dominika radikálny krok zastavila a dvojica sa pokúsila vzťah zachrániť. Dokonca požiadali vo Fínsku o štátny byt.

Keď sa však chystala do Česka, dozvedela sa, že pred koncom skúšobnej lehoty dostala výpoveď v pražskej predajni lahôdok, kde pracovala. Podľa informácií českého Blesku mala v utorok letieť z Helsink do Prahy, no na letisko nedorazila. Oficiálna verzia najprv znela tak, že jednoducho zmeškala lietadlo.

Teraz je však už jasné, že dôvod bol oveľa vážnejší. Dominika, ktorá je po smrti otca ešte viac zdrvená, sa totiž pokúsila o samovraždu. Dcéra slávneho speváka sa mala chystať vyskočiť z okna hotela na 5. poschodí, no z rímsy ju stiahol práve jej manžel.

Smutné správy potvrdila aj samotná Dominika: “Veľmi sa ospravedlňujem. Bola som na dne, vypila som fľašu alkoholu a chcela to ukončiť! Nič sa mi nedarí. V Česku som nešťastná a aj vo Fínsku som behom pobytu nadobudla pocit, že nám s Timom nič nevychádza,” priznala užialene.

FOTOGALÉRIA: