Manželka rapera Rytmusa sa aj napriek tomu rozhodla k celej záležitosti vyjadriť diplomaticky. ,,A i keď sa veľmi snažím učiť nedávať nevyžiadané rady, jednu skúsim. Čo ak by sme nechali súdenie na tých, ktorí na to majú právo a čo sa mňa týka, celý život všetkým ľuďom bez rozdielu želám iba to, čo si zaslúžia na základe svojich činov,“ napísala Jasmina, pričom sa nepriamo vyjadrila k svojej obchodnej partnerke.

O čosi konkrétnejšia však bola v komentároch pod fotografiou, kde sa jej istý fanúšik otvorene opýtal na aktuálnu situáciu so Zuzanou: “Máš aj ty niečo spoločné so Zuzkou a drogami? Vie sa, že ste úzko spolupracovali.” Jasmina sa však nenechala zahnať do kúta a pohotovo odpovedala krátkym vyjadrením: “Ja mám so Zuzkou fantastický kolagén, s ktorým sú klienti spokojní, ak máte záujem, teraz máme novinku na imunitu.”

Niekdajšia Zuzanina priateľka a parťáčka z reality šou Hotel Paradise Nela Slováková má o odvedení Plačkovej jasnú teóriu. Aj keď v príspevku naznačuje, že sa k celej situácii vyjadrovať odmieta, Zuzane nič nedarovala a naznačovala odkrytie pravdy.

“Je to len ukážka, že 90 %, čo na Instagrame vidíte, je fejk a odporná pretvárka a pozlátko. Ja si radšej kúpim jednu kabelku a budem mať kľudné spanie ako predvádzať to, čo sa na Instagrame predvádza. K tejto kauze by som mohla povedať čokoľvek, čo viem, ale nemám to za potrebu. Ono sa vám potom naservíruje klamstiev habadej. Každý je strojcom svojho šťastia a snáď konečne príde trochu pokory a inteligencie do životov všetkých zasvätených (nehovorím konkrétne),” reagovala Nela Slováková.

Matka zadržanej influencerky tvrdí, že pondelňajšie zatknutie je nedorozumenie a jej dcéra skončila v putách, pretože je v celej údajnej drogovej kauze len svedkom a polícia ju tak chcela dostať na výsluch. Tvrdí to v priestore na diskusiu pod príspevkom profilu Nákupné maniačky.

S ostatnými používateľmi komunikuje aj vulgárne. „Špiny špinavé, ja vám poviem, že nikdy nič nepredávala ani nebrala. Zobrali ju ako svedka, nie ako obvinenú, čítajte a posudzujte a prajem vám len závisť,“ dodala Veronika Plačková.

Neskôr v diskusii s ďalšími ľuďmi napísala, že ak niekto ide s niekým na oslavu a večeru, neznamená to, že je díler. „Lenže NAKA to nerieši, pozbiera všetkých,“ dodala.

Viac používateľov sa pýtalo, odkedy svedkom prehľadávajú auto, byt aj dom, na tieto výzvy však matka Zuzany Plačkovej nereagovala. Neskôr ešte napísala, že jej dcéra je už údajne na slobode v zahraničí, táto informácia však nie je potvrdená.