Televízia Markíza pred pár dňami prekvapila divákov poriadne veľkou novinkou. Známi manželia Sisa a Juraj Lelkesovci budú mať vlastnú reality šou. Ani sme sa nenazdali a už poznáme termín štartu, ktorý je doslova za dverami!

Po tom, čo rekordy sledovanosti lámali Mojsejovci či jojkárski Geissovci, sa rozhodli nechať priestor známej slovenskej dvojici.

Markíza plánuje spustiť reality šou Lelkesovci. Hlavnými hviezdami nového projektu pritom nebude nik iný ako spevácka diva Sisa Sklovska (57) a jej manžel Juraj Lelkes (71).

S ponukou mala pritom prísť samotná televízia: “S ponukou na šou nás oslovili na Let’s Dance, kde nás stretli. Všetci totiž vedia, že každý piatok ideme na večeru a potom do noci žijeme,” priblížil Juraj a dodal, že kamery vpustia aj do svojho súkromného života. Sisu sa redaktorom podarilo zachytiť v utorok na známej klinike Aleny Pallovej, kde si plánuje nechať upraviť očné viečka. Estetickým vylepšeniam či botoxu však holduje aj samotný biznisman. O zábavu pred kamerami so známym manželským párom zrejme nebude núdza. Sledujte ukážku:

Článok pokračuje na ďalšej strane.