Celebritný futbalista David Beckham zverejnil na sociálnej sieti fotku, na ktorej dáva bozk na pery svojej sedemročnej dcérke Harper. Na prvý pohľad absolútne nevinná fotka z ľadového korčuľovania sa však ľuďom nepozdáva a Beckhamovi to dali poriadne vyžrať. Kritikom totiž prekáža fakt, že slávny otec bozkáva svoju dcéru priamo na pery, a to sa im zdá doslova zvrátené.

Nevinný bozk otca a dcérky spustil búrlivú diskusiu. „Preboha. Toto je dosť čudné. Takto by si mal bozkávať svoju ženu a nie deti. Choré!” znejú vybrané z kritických komentárov.

Mnohí fanúšikovia sa však Beckhama zastávajú. „Choré sú akurát tak vaše názory. Veď je jej otcom. A ten bozk je taký istý ako v prípade väčšiny rodičov a detí,” znejú reakcie z opačného tábora.

Samotný David už v minulosti kvôli tomu čelil negatívnym komentárom. „Bozkávam na pery všetky svoje deti. Brooklyna už nie, to by mohlo vyzerať divne, ale ja som k svojim deťom láskavý. Tak sme boli aj ja, aj Victoria vychovávaní,” poznamenal k tejto téme prominentný otec. Vy môžete vyjadriť svoj názor v ankete a diskusii.