Pravý dôvod, prečo diváci novú časť relácie V siedmom nebi minulú nedeľu nevideli, ozrejmil samotný moderátor Vilo Rozboril. “Priatelia, ďakujeme vám za podporu a priazeň! ❤ ? Už čoskoro spúšťame nakrúcanie novej série, na ktorú sa môžete tešiť na jeseň. Sme veľmi radi, že aj táto séria mala u vás mimoriadny úspech a veríme, že už teraz sa tešíte na nové časti. ? Prajeme vám krásnu jar, ešte krajšie leto… uvidíme sa na jeseň. ?” napísal Vilo na sociálnej sieti.

Napriek obrovskému úspechu nových častí o ťažkých osudoch Slovákov, si diváci na ďalšie príbehy budú musieť počkať bezmála polroka. Táto novinka tak viacerých ľudí zasiahla natoľko, že sa rozhodli na Vilov status okamžite zareagovať.

,,Už včera bolo neskoro. Letela som domov z roboty, aby som stihla kuknúť a zrazu nič. Len trápny film. Jeseň je ešte ďaleko,” neudržala emócie jedna z diváčiek. ,,Vilko, však si nepovedal, že je to posledná časť a včera som zostala sklamaná,” znela ďalšia reakcia. Viacerí priaznivci “Siedmeho neba” tak neskrývali obrovské rozpaky z náhleho a neohláseného ukončenia programu.

FOTOGALÉRIA: