Aj napriek tomu, že Stano nebol práve štandardný partner, pil vodu z varených zemiakov, priznal, že niekedy spí na cintorínoch a používal feromóny, aby sa do neho veterinárka zamilovala, bol to milý a úprimný chalan. Gabike to ale zdá sa, nestačilo.

Každému bolo jasné, že sa televízny program natáčal v predstihu, avšak keď zistíte, v akom obrovskom, ostanete v šoku. Dvojice si spoločný pobyt pred kamerami užívali ešte v roku 2018! Od tej doby sa tak veľa zmenilo, v dôsledku čoho museli hrať účastníci šou na ľudí prostredníctvom spoločných záberov na sociálnych sieťach či návštevami v televíznych reláciách len divadlo.

Okrem Ivana a Lucie a Júlie a Ľuba pár dávno netvoria ani spomínaní manželia Stano a Gabika. „Už dlhšiu dobu mám partnera. Sme spolu deväť mesiacov,“ Novému času priznala usmievavá Košičanka, ktorá svoju polovičku spoznala osem mesiacov po natáčaní.

Navyše sa pošuškáva, že nosí Gabika pod srdcom dieťatko! . „Podľa mňa sú tieto veci dosť osobné a intímne na to, aby som to zverejňovala. Či by bola odpoveď kladná alebo negatívna,” uviedla v súvislosti so svojím údajným tehotenstvom.

FOTOGALÉRIA: