Režisér kontroverzného dokumentu teraz len čaká, či bude Arvizu ochotný s ním snímku natočiť. Keď mal Gavin Arvizu 10 rokov, bola mu diagnostikovaná agresívna rakovina. Tá sa z obličiek šírila aj na ďalšie orgány a lekári jeho rodičom povedali, aby sa pripravili na to, že budú svojmu synovi chystať pohreb.

V tej dobe sa s Gavinom zoznámil Michael Jackson, ktorý chorému chlapcovi posielal darčeky, často s ním telefonoval a stal sa jeho dobrým priateľom. Akonáhle sa Arvizu zázračne uzdravil, Jackson pozval celú jeho rodinu do Neverlandu .

Gavin dokonca aj vystupoval v dokumente Living with Michael Jackson, v ktorom sa so spevákom drží za ruky a spoločne hovoria o tom, že na ich spoločnom spaní v jednej posteli nie je nič zlé. Arvizu dokonca povedal, že práve vďaka Jacksonovi porazil rakovinu, ktorá ho podľa lekárov mala zabiť. Len chvíľu po premiére dokumentu ale Gavin svoj postoj zmenil a obvinil Michaela Jacksona zo zneužívania. Aj samotný dokument prispel k tomu, že sa o Jacksona začala zaujímať polícia a následne padlo aj obvinenie, ktorého bol na súde v roku 2005 zbavený.

FOTOGALÉRIA: