Podľa neho boli za všetkým “ svinské drogy .“ Vraj v sebe niečo hlboko potláčala, ale nie vlastným pričinením. Inak je totiž údajne srdečný typ človeka, ktorý má svoje silné predstavy a je šikovná. Tomáš mal byť oproti tomu kamarát „maznáčik“. To ona bola ten, kto vedie.

Sebavedomie môže dievča predstierať
Policajt videl aj aktuálne fotky od súdu, aby mohol posúdiť stav Judity. “ Zdá sa, že nerozumie situácii, ale v jej pohľade vidno, že už tam je aj náznak sebavedomia, ale to môže súvisieť aj s tým, že sa už radila s advokátom. Usudzujem, že je ešte stále v šoku z toho všetkého. Do niekoľkých dní môže prísť skrat a je vysoko pravdepodobné, že sa zrúti, „dodáva.

Judita podľa policajného zdroja zasadila Tomášovi 21 rán. “ Toľko bodných rán je podľa mňa poriadna odvaha, keď sa na ňu pozriem, nemá v povahe niečo také urobiť, „ vysvetľuje psychológ a dodáva, že musela vidieť nejaký krvavý film a keď si potom vzala drogy, do desivej scény sa akoby vrátila.

“ Podvedomie jej vyplavilo niečo, do čoho sa nechtiac dostala. Niekto jej mohol ponúknuť drogu z nejakého dôvodu. Ako si to vzala, chcela to vyskúšať s najlepším kamarátom. Som presvedčený, že za tým boli drogy. Niekto jej je ponúkol, aby ich vyskúšala , „rozpráva strážca zákona.

“ Na začiatku to nikto neberie sám a ona nie je až tak sebavedomá, ako sa prezentuje, preto si zavolala najlepšieho kamaráta, ktorého ovládala. Ona nie je žiadna chladná vrahyňa, „uzatvára. Okolo Judity sa pohybovalo veľa rovesníkov a priťahovala aj starších mužov. Pôvodne tvrdila, že Tomáša dobodal falošný elektrikár, nakoniec sa ale k činu mala priznať.

FOTOGALÉRIA: