Kvôli Matejovým neutíchajúcim snahám o taktizovanie si diváci i farmári boli istí, že tmavovláska je pre neho len súčasťou dobre rozohranej hry.

Viacerým tak možno padne sánka po zistení, že párik sa naďalej stretáva aj mimo kamier, pričom samotná Mirka na svalovcovu adresu nešetrí slovami chvály a dookola mu za všetko ďakuje.

,,To, ako nás beriete skrz 50 minút v TV, ako sme ležali všetkým ľuďom v žalúdku, je len to, že sme nehrali ich falošnú hru. To, že som ja naivná, to, že my po Farme sa nebudeme ani poznať, že on sa mi neozve a tieto podobné hlúposti. Tak tu máte dôkaz, že to, že sme obaja von, na veci nič nemení,” prezradila brunetka.

Rovnako aj vyšportovaný západniar nezaháľal a na Instagram pridal rovnaký záber s veľmi podobným textom, pričom sa nezabudol pochváliť: “My im vlastne môžme byť len vďační, lebo čím ich je viac, tým väčšia popularita. Pipi, veď nakoniec, keby sme boli priemerní farmári a pre ľudí nezaujímaví, tak by sa tam netočilo všetko okolo nás,” dodal sebavedome. Žeby im to predsa len spolu vydržalo?

FOTOGALÉRIA: