,,To, čo ja tu mám s Radkom, je veľmi krásne a čisté a ja sa za to vôbec nehanbím, pretože nemali sme spolu žiadne iné zblíženie. A to, že si dáme pusu a objímeme sa? Proste, pre mňa je veľmi dôležitý. To, ako on si svoje súkromie vyrieši, musí vedieť on,“ vyjadrila sa Kika, ktorá zrejme zabudla na to, ako ich kamery viackrát zachytili počas horúcich intímností pod perinou.

No a teraz Rado svojej už zrejme exsnúbenici pripravil ďalší poriadny darček. Farma sa už blíži ku koncu a farmári majú pred sebou posledné dni na statku. No a jednu z posledných nocí strávi Rado s Kikou v domčeku farmára týždňa.

Dvojica sa bude k sebe túliť a hladkať. Rado začne Kiku nežne hladiť po chrbte. No a následne ich kamera zachytila, ako sa s nimi hýbe perina a Rado nahlas dychčí.

,,Krásna noc. Užil som si ju brutálne. Fakt… Vedľa osoby, ktorú som spoznal, tak sme to aj zavŕšili tým, že sme sa rozlúčili, že sme tam mohli spať vedľa seba. Bez spacákov, bez smradu, bez všetkého, len tak… Úplne pre mňa top. Som sa cítil jak v saune, konečne teplo. Som spal holý, konečne, lebo roky spím nahý,“ povedal Rado, ktorý to doslova, ako povedal, zavŕšil. Ale zrejme jedine u svojej snúbenice.

NAHÉHO RADA SI POZRITE V GALÉRII