Netrvalo ale dlho a objavil sa prvý problém – kým Ivan, ktorý pôsobil skutočne zamilovane, robil všetko preto, aby sa mu jeho partnerka otvorila, tá zostávala chladná a utiahnutá do svojej ulity. Krátko nato ho dokonca čakal obrovský šok. Na povrch totiž vyplávali informácie o jej minulosti poznačenej drogovou závislosťou aj natáčaním videa pre dospelých. Ivan veru mal čo robiť, aby sa s tým vyrovnal.

Už keď to začínalo vyzerať, že si pár k sebe konečne nachádza cestu, spravila Lucia niečo, čomu nikto nerozumel. V Ivanovom byte usporiadala párty, po ktorej skončila polonahá na gauči s cudzím mužom. A to už bolo priveľa aj na jej inak pokojného a tolerantného manžela.

„Už asi viem, o čo tu ide,“ vyjadril sa Ivan v osobnej spovedi pred kamerou, kde zničene oznámil svoje zistenie, že Lucia je sociopatka. „Trpí poruchou osobnosti.“

Na záver podnikateľ vyslovil konečný verdikt: „V tomto nemôžem ďalej pokračovať, ťahať to. Nemá to význam, iba by som sa sám trápil. Takže ja tento vzťah, toto takzvané partnerstvo, končím.“ Celú spoveď si môžete pozrieť v priloženom videu.

VIDEO:

FOTOGALÉRIA: