Poslednou dobou vystupovala v domovoch pre seniorov a chce to robiť aj naďalej než sa situácia zlepší. Basiková prezradila, že dáva aj hodiny spevu.

Speváčka nakoniec dodala, že sa ľudia počas krízy sa nezaobídu bez potravín a elektriny, ale v ťažkom období na koncerty alebo divadla chodiť nemusia.

„Bez potravín, vody alebo elektriny sa nezaobídeme, ale bez koncertov a divadelných predstavení? Koronavírus ukázal, že bez nich sa dá žiť, „ konštatovala Basiková .

Bola odporcom nariadení a nielen, že aktuálne pozastavili výrobu televízneho programu, v ktorom účinkuje, doposiaľ musela navyše pravidelne chodiť na testy. Otrávená speváčka preto v jednom momente vyslovila želanie, že by COVID-19 najradšej chytila, nech to má už za sebou. No a netrvalo dlho…

„Podľa testu som koronu už prekonala, ale neviem o tom, nič mi nie je. Napriek tomu som zostala desať dní v povinnej karanténe,“ prezradila v rozhovore pre Super.cz Basiková. „Ja som rada, že to mám za sebou, telo si vytvorí protilátky a prirodzenú imunitu. Aj tak sa musíme nakaziť všetci, COVID nezmizne, už tu s nami bude na veky vekov,“ myslí si Bára.

Našťastie u nej sa choroba neprejavila vôbec. Sú tu však takí, ktorí s nákazou bojujú dokonca v nemocnici. Neľahký priebeh ochorenia má aj moderátor Libor Bouček, ktorý pred koronavírusom varuje. Vo vážnom stave musel byť hospitalizovaný aj legendárny český futbalista Antonín Panenka.

FOTOGALÉRIA: