V práve nakrúcanom miniseriáli o mladučkej Ivete Bartošovej († 48) mal rozhodujúce slovo speváčkin syn Artur Štaidl (25). Bez jeho súhlasu by tvorcovia nemohli točiť. Nielenže sám súhlasil, ale ešte prehovoril aj svoju babičku!

Nielen priaznivci legendárneho Karla Gotta (†80) sa tešia, že si môžu pozrieť film o ňom. Radosť možno budú mať aj obdivovatelia ďalších dvoch hviezd, ktoré už nie sú medzi nami. V susednom Česku totiž nakrúcajú minisériu o speváčke Ivete Bartošovej (†48) a jej prvej veľkej láske Petrovi Sepéšim(†25).

Kým film o Karlovi Gottovi je dokument, na tvorbe ktorého sa veľmi intenzívne podieľal samotný maestro, Iveta Bartošová (†48) a jej prvá veľká láska Petr Sepéši (†25) znova ožijú v hranej minisérii, kde niekdajšie spevácke hviezdy stvárnia súčasní mladí herci.

Miniseriál bude mapovať detstvo Ivety Bartošovej a najmä začiatky jej kariéry, čiže v ňom bude jej sestra dvojča Ivana, a tiež aj jej rodičia. A samozrejme, jej prvá láska, Peter Sepéši. Obaja mali sľubne rozbehnutú kariéru, a obaja skončili rovnako tragicky, pod kolesami vlaku, hoci každý z iného dôvodu. Kým Petr zahynul nešťastnou náhodou pri tragickej autonehode na železničnom priecestí, Iveta sa svoj život rozhodla ukončiť sama.

Článok pokračuje na ďalšej strane.