Hoci sa pobyt na statku pre obidvoch aktérov dávnejšie skončil, hrdličky fanúšikov pravidelne zásobujú množstvom spoločných záberov z bežnej civilizácie. O tom, že to spolu myslia naozaj vážne, svedčia nielen viaceré emotívne vyznania, ale i fakt, že kráska bola nedávno dokonca zoznámená s Matejovou dcérkou. To však stále nie je všetko!

Kontroverzný párik si zrejme zaumienil, že sa z povedomia širokej verejnosti tak skoro dostať nemieni, keďže zaľúbenci najnovšie šokovali záberom priamo z podivne pôsobiacich “zásnub”.

Svalnatý ex-farmár bol zachytený počas toho, ako drahej polovičke na prst nastokol predmet, aký by ste pri romantickom pokľaknutí pred dámou očakávali asi márne.

,,Ktorá z Vás už bola požiadaná o ruku cibuľovým krúžkom?” zavtipkovala si samotná Mirka, ktorá príspevok doladila smajlíkom so snubným prsteňom a pri slávnostnom okamihu sa napriek všetkému tvárila veľmi natešene.

Hoci to na prvý pohľad vyzerá ako zvláštny druh humoru, pri tejto dvojici nikdy nie je isté, kam až v snahe zaujať publikum dokáže zájsť – a ktovie, možno bola svojská žiadosť o ruku aspoň z jednej strany zobraná vážne…

FOTOGALÉRIA: