Je tak samozrejmé, že mnohé mamičky neodolajú a snažia sa svoje najväčšie poklady poriadne vyparádiť. Jednej zo žien sa to však stalo osudným, nakoľko prišla o svoju malú dcérku.

14-týždňová dcérka spokojne spinkala vo svojej postieľke a jej mama ju už nechcela rušiť, tak jej na hlave nechala aj textilnú čelenku, ktorá jej bola voľnejšia, tak bola spokojná, že ju netlačí.

Keď však bábätko prišla neskôr skontrolovať, s hrôzou zistila, že si maličká stiahla čelenku z hlavy a mala ju na ústočkách. Okamžite jej čelenku dala dole, a vtedy zistila, že jej milované dievčatko sa nehýbe a nedýcha. Privolaný lekár už len skonštatoval smrť udusením.

Obaja rodičia boli totálne zdrvení zo smrti svojho dieťatka, no po čase mamička našla silu, aby napísala na sociálnu sieť toto varovanie, pretože nechcela, aby sa niekomu stalo niečo tak hrozné z rovnakého dôvodu.

Ak si svoje bábätko chcete občas vymódniť, dávajte mu čelenky iba keď ste v jeho prítomnosti. Keď zaspí, rozhodne treba čelenku odstrániť z hlavičky, nezabúdajte na to!